PRODUCTES

PATROCINA:

logo-amfar

 

ccam

 

DESTAQUEM:

banner176x54

 

AMB EL SUPORT DE:

directa

Productors

CONTACTE

C/ Sant Roc, 11 – 1er
08401 Granollers
938792491
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Al dijous llarder, botifarra menjaré!

Botifarra d'ousS'acosta Carnaval i a més de tenir a punt les disfresses i complements... també hem de tenir preparada la nostra taula! La festa de Carnaval té les seves pròpies tradicions gastronòmiques i un dels aliments principals d'aquestes són les botifarres d'ous.

La botifarra d'ou, que data del segle XVII i que sembla ser que és originària de Barcelona, es prepara de forma diferent de la botifarra blanca o la negra. En la recepta hi intervenen carn d'espatlla, cansalada, carn del cap, ous, sal i pebre negre. La botifarra d'ou es pot menjar sola, acompanyada o combinada amb altres plats. De fet, és típic menjar-ne en forma de truita per Dijous Gras o llarder.

Tot i que la tradició ens marca aquestes dates, el cert és que la botifarra d'ou ha guanyat tants adeptes que ja podem comprar-la durant tot l'any als comerços habituals. A la nostra botiga virtual també podeu trobar-ne, de la mà de Cal Codina, un dels nostres 25 productors.

Com fa la dita: “Al dijous llarder, botifarra menjaré”. Us deixem aquest divertit i tendre vídeo amb alguns nens i nenes cantant la tradicional cançó del “Dijous llarder”! 

 

Entrar o Registrar-se

Registrar-se