PRODUCTES

PATROCINA:

logo-amfar

 

ccam

 

DESTAQUEM:

banner176x54

 

AMB EL SUPORT DE:

directa

Productors

CONTACTE

C/ Sant Roc, 11 – 1er
08401 Granollers
938792491
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Recepta: sardines marinades amb cítrics i melmelada de tomàquet Can Bech

 

Sardines marinades amb citrics i melmelada de tomaquet

 

Avui us fem arribar una senzilla i deliciosa recepta que ens proposen directament des de Can Bech amb els seus productes. Recordeu que a la nostra botiga virtual podeu trobar la seva àmplia varietat de salses, melmelades i chutneys que li donaran un toc diferent i innovador als plats més tradicionals. Preneu nota!

Si us agraden las sardines, també podem tastar-les marinades i acompanyades de la melmelada de tomàquet Can Bech. La combinació de dolç, salat i cítric els hi va de meravella.

Ingredients:

  • 12 sardines petites
  • 1 taronja
  • 1 taronja sanguina
  • 1 llima
  • 1 xili gran
  • 3/4 Bases de truites mexicanes
  • Sal grossa i oli d'oliva
  • Melmelada de tomàquet
  • Can Bech Pètals de flors seques

Preparació:

  • Rentar i assecar amb paper de cuines les sardines. Obrir i netejar, treure les espines i deixar només els lloms.
  • Posar-les a marinar 45' en un bol amb el suc de les taronges, llima i xili picat.
  • Tallar les truites una mica més gran que les sardines i torrar en un paella pels dos costats.
  • Treure les sardines, passar-les per paper de cuina i pintar amb oli d'oliva.
  • Muntatge: Posar el llom de la sardina sobre la truita. Posar 4-6 puntes de melmelada per sobre de la sardina i la truita.
  • Treure el xili del líquid de la maceració i posar per sobre de la melmelada. Ratllar per sobre la pell de la llima i posar una mica de sal grossa i flors seques. Servir al moment.

 

Recepta original a: La Cuina de l'Eri.

Entrar o Registrar-se

Registrar-se