PRODUCTES

PATROCINA:

logo-amfar

 

ccam

 

DESTAQUEM:

banner176x54

 

AMB EL SUPORT DE:

directa

Productors

CONTACTE

C/ Sant Roc, 11 – 1er
08401 Granollers
938792491
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

5 blocs de cuina per convertir-te en un gran xef!

cuinanenJa saps que a Km-0.cat pots aconseguir productes de proximitat i qualitat i amb un sabor que supera sense dubtes el dels aliments que compres al supermercat. Comprar local és el primer pas però... un cop t'arriba la comanda a casa, com preparar-los? Internet és una font de recursos inacabable per trobar receptes de cuina! Pots aprofitar les idees i experiència d'altres per elaborar plats deliciosos, dignes de grans xefs!

En aquesta entrada et fem una selecció d'alguns dels blogs de cuina més reconeguts a les xarxes; tant per la seva qualitat com per la originalitat de les seves receptes! Apunta!

 

1. La pasta per als catalans: guanyador de l'edició 2012 dels Premis Blocs de Catalunya. L'Antonella, napolitana i resident a Catalunya, és l'autora d'aquest blog on explica que el seu objectiu és “millorar la relació entre els catalans i la pasta”. Quasi totes les receptes són de pasta (també n'hi ha alguna d'altres plats de la gastronomia italiana). Abans de començar l'Antonella ens aporta alguns dogmes sobre cuinar pasta. Per exemple: “és la salsa la que espera a la pasta i no al revés”.

 

2. L'hora del tàper: guanyador de l'edició 2013 dels Premis Blocs de Catalunya. En aquest cas, l'autora és la Marga. Al seu blog, la Marga aporta receptes de menjar saludable per menjar a fora de casa. Recull receptes senzilles i econòmiques i idees culinàries per omplir el tàper, el tupper, el tuper, la carmanyola o la fiambrera. La seva proposta ha tingut tant d'èxit que fins i tot ha publicat un llibre!

 

3. El cocinero fiel: La particularitat d'aquest blog de cuina és que les receptes no només es llegeixen... sinó que també es veuen! Cada recepta va acompanyada d'un vídeo que ensenya pas a pas com elaborar els plats proposats. Una eina molt útil per als que anem una mica més perduts amb la cuina! Les receptes són idea del cuiner Txaber Allue. El seu blog compta amb un altre al·licient: rutes gastronòmiques per algunes ciutats on ens recomana restaurants i bars increïbles!

 

4. La cuina de casa: Aquest és un bloc obligat per als i les amants dels dolços. La Gemma Clofent és l'autora d'aquest blog que funciona des de 2006 i que està dedicat exclusivament a les postres. En el seu receptari s’hi poden trobar des de dolços tradicionals fins a propostes actuals dels principals pastissers catalans.

 

5. Cake Wrecks: “Cake Wrecks” podria traduir-se al català com a “runa de pastís” o “accidents de pastissos”. Volem acabar aquesta entrada amb una mica d'humor i per això us proposem aquest blog que repassa alguns desastres culinaris en forma de pastís. Aquest blog ens pots servir de consol si algun cop el resultat de la nostra feina no acaba sent l'esperat! I és que per aconseguir l'èxit... a vegades s'ha de fracassar abans. Feu-li una ullada, no podreu parar de riure!

Entrar o Registrar-se

Registrar-se