PRODUCTES

PATROCINA:

logo-amfar

 

ccam

 

DESTAQUEM:

banner176x54

 

AMB EL SUPORT DE:

directa

Productors

CONTACTE

C/ Sant Roc, 11 – 1er
08401 Granollers
938792491
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Coneix al nostre productor: Viu bé

Pollastre ecològic Viu béAvui us presentem els productors de pollastre ecològic Viu bé: El pollastre ecològic Viu Bé està criat en semi llibertat, a l'aire lliure, està alimentat exclusivament amb productes 100 % naturals orgànics, lliures de transgènics i dioxines,i amb la garantia i certificacions de pinso i gra biològic.

El pollastre ecològic Viu Bé està criat en paratges allunyats de les grans ciutats i les contaminacions, absent d'enllumenat i instruments elèctrics dins la finca però amb totes les exigències sanitàries i qualitatives del segle XXI.

El pollastre ecològic Viu Bé té un període de creixement que dobla el del pollastre convencional, pel que la grassa s'integra dins el muscle de manera natural, té un pes en canal de 2,5 a 2,8 kg  i un color de pell entre blanc i groc.

El pollastre ecològic Viu Bé té totes les certificacions relatives a la cria ecològica que atorga el Consell Català de Producció ecològica de la Generalitat de Catalunya , CCPAE i de la Unió Europea . ES-ECO-019-CT . Agricultura UE

El pollastre ecològic de Viu Bé viu molt bé.

Entrar o Registrar-se

Registrar-se