PRODUCTES

PATROCINA:

logo-amfar

 

ccam

 

DESTAQUEM:

banner176x54

 

AMB EL SUPORT DE:

directa

Productors

CONTACTE

C/ Sant Roc, 11 – 1er
08401 Granollers
938792491
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Coneix al nostre productor: Caves Bolet

Caves BoletVols saber la història d'un dels nostres productors de vins i caves, Caves Bolet? Fa més de set generacions que la família Bolet es dedica al cultiu de la vinya i l’elaboració del vi.

A principis del S.XX, en Jaume Bolet Galofré va fer front a la plaga de la fil·loxera replantant totes les vinyes de la seva propietat, amb peus americans i empeltant-los posteriorment, amb les varietats negres i blanques pròpies de la comarca.

Amb el pas dels anys es van dur a terme noves plantacions de vinyes, fins arribar a les 66 Hectàrees que es conreen avui dia. Les propietats, totes elles ubicades en diferents zones i altituds al municipi de Castellví de la Marca (Penedès) corresponen de les finques de Can Planes d’en Perull, Les Cunilleres i Mas Lluet. Als anys setanta, Antoni Bolet Pascual va procedir a la modernització del celler, instal·lant màquines i dipòsits d’acer inoxidable.

L’any 1982 s’inicià l'embotellat dels vins i caves de collita pròpia amb la marca Bolet, batejat així per retre homenatge al cognom familiar, procedent de les dues branques “Can Planes” i “Mas Lluet”.

Entrar o Registrar-se

Registrar-se